Content

9 kommentarer

Forårs billedeHar malet dette lille forårsbillede, givet i gave til en god veninde:)
Læs mere »
7 kommentarer

2 ting at fejre.

Jeg har 2 ting at fejre idag...


...den ene er at jeg er på 106 faste læsere og HURRA for det, for nu skal Oskar og jeg ud at købe en ny kjole til mig på torsdag :)

Hvilket jo passer helt perfekt, til den forestående skolefest på fredag:)

Til jer der ikke ved hvad jeg snakker om, så læse med her http://sannepkunst.blogspot.com/2011/03/fremtids-drmme-fra-en-9-arig.html


...den anden er

at jeg deltog i et helt fantastisk blogtræf igår, som Lone fra http://ilonesfodspor.blogspot.com/, havde arrangeret.

Der var så mange søde mennesker - dejligt at få sat ansigt på folk og nye bekendtskaber blev lavet.

Jeg er fuldstændig imponeret over det store stykke arbejde som Lone havde lagt i det. Ikke nok med det fantastiske lokale og den dejlige mad som Klitgaarden stod for, så havde Lones fået hevet et væld af sponsorgaver hjem.
Jeg fik lavet armbånd af et gammelt skolekort med hæklet kant, mit allerførste hækleprojekt - ever. Det krævede i den grad at tungen blev hodt lige i munden. Tak til Dorthe aka MissAD http://missads.blogspot.com/ for hendes dejlige workshop.

Skal helt sikkert på skolen og tigge landkort imorgen:)

Fik også syet en dejlig patchwork ugle.


Jeg glæder mig allerede til en næste gang :)
Læs mere »
4 kommentarer

Sur røv!!!Ja undskyld min ligefrem måde at være på... men det er sku da sur røv, når man for anden gang , åbner en ovn og ser at den keramik man har gået og nusset om, glædet sig til at blive færdig med, skulle have haft med på marked i morgen, lovet gaver væk osv. osv... OG SÅ ER DET HELE BARE GÅET TIL...
nej det passer ikke... der var 2 små stjerner der overlevede... MEN I HVER SIN FARVE!!!


Kan i se de 2 fine små stjerner i klar blå og grøn, sådan skulle det hele have set ud, istedet ser det ud som det store hjerte og stjernen, gråt og trist.

Mon der er nogen kære blogger der ved, om man kan smide det i ovnen igen? Gætter på at det er glasuren der ikke er blevet brændt ordentlig ned.
Læs mere »
5 kommentarer

Dagens Køb.. en blandet landhandel.

Jubiiee... årets første loppemarked... fik handlet en masse, som jeg overhovdet ikke ved hvad jeg skal bruge til. Tænkte at hjertekoppen kan bruges til en veninde og de små babyer, som bare stod der og kaldte på mig... måske kunne bruges til en barselgave, ja det samme gælder de 2 billeder med pigen og drengen.
Sætterkassen mangler bare lige en klat maling og en masse papir og retro sengetøjet er til det blå patchwork tæppe jeg engang skal sy ...og se så lige de 3 brocher...altså de er da fine... måske på en forårsjakke...ik?? Var også lige inde i Den blå fugl og der røg der sørme lige en vase fra Anna Carin Dahl med hjem, samt den nye æske fra Rie Elise Larsen.... og de fine metalknager i dejlige farver kostede kun 10 kr i Tiger, vil være så fine ude i mit nye køkken... Så der var slet ikke noget af det jeg kunne leve uden:) ... For ikke at snakke om alt det fine papir jeg også købte, det skal jo bruges som bagbeklædning i sætterkassen...ik?... Jo jeg kan (næsten) altid forsvare mine køb.)

Læs mere »
0 kommentarer

Mine tanker går til Japan..


Du kan støtte ofrene i japan lige her
http://www.drk.dk/nyheder/nyheder/hjaelp+ofrene+i+japan
Ingen blogging herfra idag.
Læs mere »
4 kommentarer

Fremtids drømme fra en 9 årig

Velkommen til alle de nye læsere, der er kommet til her på det siden, det er jeg oprigtig glad og overvældet over:)
Og Oskar min søde dreng på 9 år sagde til mig..." Ej mor... 91 læsere, jeg er bare så stolt af dig. Når du får 100 læsere, så giver jeg dig en ny kjole til 100 kr. og en middag på Sunset". Så hver dag er han henne og følge med i hvor mange nye læsere jeg har fået. Så hjælp mig kære blogland, med at få en ny kjole (som jeg jo nok kommer til at betale selv:) )

... Hold nu op, det er da slet ikke til at stå for:)

Oskar har en stor drøm om, at blive fotograf når han bliver stor. Derfor faldt det også helt naturligt at give ham det kamera han ønskede sig i fødselsdagsgave.

Han er nu heller ikke helt dum til det, vi snakker om og kunne fange en stemning i billederne, eller at billedet skulle kunne fortælle beskueren en historie eller gengive en følelese. Ikke at jeg ved meget om det, men jeg prøver :)

Så nu har Oskar og faderen været på fototur og billederne fortæller helt klart hvad en 9 årig falder for...byggepladser :) Bagefter har de været hjemme og redigere, her ser i resultaterne.

Læs mere »
5 kommentarer

TrylleRylle.

Mit gule billede har været en tur gennem photoshop.

Før


Efter
Læs mere »
3 kommentarer

Har du lyst til en omgang gaveleg?

Åh... jeg elsker bare blogland... se bare hvad jeg har modtaget idag... den skønneste pakke fra Dorthe der har den fine blog Oline art. Du kan se hendes fine blog lige her , http://olineart.blogspot.com/


I pakken var der 4 små pakker, pakket i fint silke papir og hver enkel bar et lille kort med en sjov tekst.


På kortet til denne pakke stod der" En lille smagsprøve fra min netshop"

Lidt til den søde tand :)


En fin hæklet prinsesse ugle med sølv krone.


En glimmer hest med teksten " Et musthave til en som bor i byen med vrinsk" ... Godt ramt siden jeg bor i Hjallerup.. i kender godt Hjallerup Marked... ik? :)

Tak søde Dorte, det var super fine ting, der bragte megen glæde herhjemme. Jeg sender en pakke afsted til dig næste uge:)

Har du lyst til at lege med?

Reglerne er ganske simple:

Eneste rigtige krav er, at du har en blog - så hvis du vil deltage, skal du skynde dig, at skrive en kommentar til dette indlæg. Hvis du så er en af de to første vil jeg sende dig en gave.
Du skal så (når du har modtaget min gave) sende en gave retur til mig og oprette et indlæg på din blog, hvor du skriver reglerne og fortsætter legen med at sende gave til de to første, der skriver en kommentar hos dig.
Der er ingen regler for hvor meget du skal bruge på gaverne, det skal bare være noget sjov og hyggeligt.
Håber du har lyst at deltage :)
Læs mere »
6 kommentarer

3 nye DIY-videoer til dig:)

Så har vi været igang igen, 3 nye DIY-videoer er det blevet til i denne omgang og det er så absolut ikke de sidste i får at se herfra :)
- Se videoerne herunder.

Jeg modtager meget gerne feedback på dem, feks. om det er noget i kan bruge, om det går for hurtigt og om det overhovedet er til at forstå:)

HUSK min fantastiske Give Away, hvor du kan vinde en stickers Deluxe fra Frk. Jensen.
klik på billedet øverst i højre hjørne og deltag.
Læs mere »
0 kommentarer

DIY_video på Papir-Stjerne.

DIY: Papirstjerne from Sanne Pedersen on Vimeo.

Den berømte Papir-stjerne...nu på video:)
Læs mere »
0 kommentarer

DIY-video på Papir- Trane.

DIY: Papir-Trane from Sanne Pedersen on Vimeo.

Det skulle bringe lykke, hvis du folder 1000 traner...god arbejdslyst:)
Læs mere »
2 kommentarer

DIY- video på Hoppe-Frø.

DIY: Hoppe-Frø from Sanne Pedersen on Vimeo.

Frøen er sjov at lave sammen med børnene, vi har haft gang i frøvæddeløbet herhjemme, de er også rigtig gode til at slå saltomortaler :)
Læs mere »
57 kommentarer

Give Away...lige her hos mig :)

Jubiiee... 50 læsere det skal fejres... Er så glad og beæret over, at i følger med her hos mig, tak til jer.
- og velkommen til de nye læsere... som der jo forhåbentlig kommer en masse af :)

Du kan vinde denne fantastiske stickers deluxe sponsoreret af Frk. Jensens Deco.
Nordiske birkestammer 1 stk. 250 x 35 cm i sort til en værdi af 349,00 kr.Måske kender du dem allerede fra deres mest solgte stickers hinkeruden nedenfor, hvis ikke så skynd dig at kigge ind til dem og se deres fantastiske udvalg af stickers lige her
http://www.frkjensensdeko.dk/stickersgalleri.html(hinkeruden ovenfor er ikke en del af give awayen)

Alt du skal gøre for at være med er som følge:

1 lod - fast læser + kommentar

2 lodder- fast læser + kommentar + link med billed på din blog
(du må gerne bruge billedet herover)

Vinderen trækkes mandag den 18 april,... fordi der starter børnenes påskeferien :)

Håber du har lyst at deltage :)

Læs mere »
4 kommentarer

Den står lidt stille herhjemme...

...eller det vil sige, det gør den faktisk ikke. Jeg har travlt med en masse halvfærdige projekter lige nu. Er blevet inviteret med på et kunsthåndværkermarked den første weekend i april på Underværket Aalborg, det glæder jeg mig til, men er bange for at jeg har taget munden for fuld :)Clara leger også med herhjemme og har gang i et keramikskilt
Stjerne og hjerte smykker in progress...Uglebillede bliver født, men er så langtfra færdigt endnu.Så jo jeg keder mig ikke lige nu :)

Rigtig god weekend til jer alle :)
Læs mere »
2 kommentarer

YYEESSS!!!


Se lige hvad jeg har været så heldig at vinde hos Frk. NØ... og spørg lige om huset 11 årige pige der elsker pink blev helt vild :)
Læs mere »
6 kommentarer

Ugle billede.


Er gået igang med malepenslen og det er blevet til dette ugle billede... Juubiie så er jeg igang igen, måske maler jeg billedet over igen og måske for det lov at leve :)


Læs mere »

Instagram - SannePKunst