Content

tirsdag den 25. januar 2011

30 minutter er alt du skal bruge...

...til at lave et nyt læsehjørne i stuen. Var godt nok i fuld gang med aftensmaden og manden i huset skulle bare lige hente sin søster til spisning og så var det at det slog mig.... det der bord min mor kom med fredag aften, det kunne da være fedt at stille i hjørnet ved bogskabet og så smed jeg alt hvad jeg havde i hænderne og fik lynhurtigt arrangeret dette læsehjørne.

I fredags kom min broder med trolden der hænger på væggen. Vi havde sådan en til at hænge i vores barndomshjem. Pustetrolden hjælper når du føler dig ked af det og den gør dig glad igen når du har ondt. I gamle dage sagde man at man skulle puste på en trold, når man havde ondt og smerten stoppede med det samme. Det er meget vigtigt at familen giver sin Pustetrold et navn når den flytter ind. Nu puster Clara og Oskar løs på den herhjemme, vi mangler dog at give den et navn.

3 kommentarer:

Maria - Dressed by Maniacs says:
at: 25. januar 2011 kl. 22.08 sagde ...

Hvor fint! Og fin lille historie med pustetrolden :)

Marina says:
at: 26. januar 2011 kl. 10.50 sagde ...

Det er en fantastisk ide med pustettrolden, den har jeg ikke hørt om før men vi har en lille bamse de puster når min yngste har slået sig. Den virker også godt...

Fint hjørne du har lavet. Selv burde jeg kaste mig ud i et helt hus fyldt med uindrettede hjørner....

Malene says:
at: 26. januar 2011 kl. 17.51 sagde ...

Hvor er det flot. Dejlige farver :)

Send en kommentar

Instagram - SannePKunst