Content

tirsdag den 12. april 2011

Gaveregn plus en ny omgang GavelegSe hvad posten kom med idag, fine gaver fra Anette med bloggen gentagelser og fornyelser. Fine hjemmestrikket grydelapper, uglenøglesnor og en ny indkøbspose, som fylder meget lidt i tasken... det er fisken i kan se. Hvis i ikke kender Anettes fine blog, så skulle i gøre jer selv den tjeneste http://www.trivialiteterogkreativiteter.blogspot.com/ 1000 tak Anette for de fine gaver, dem er jeg super glad for... selvom børnene godt nok hellere ville have haft det chokolade fra æsken:)


Og se hvad jeg fik af Maria med bloggen dressed by Maniacs. http://dressedbymaniacs.blogspot.com/ Hendes fine ugleøreringe, discokugler, bog og papir. Hende skulle i også tage et kig hos. Tak for de fine gaver Maria, dem er jeg rigtig glad for:)

Har du lyst til at lege med?
Reglerne er ganske simple: Eneste rigtige krav er, at du har en blog - så hvis du vil deltage, skal du skynde dig, at skrive en kommentar til dette indlæg. Hvis du så er en af de to første vil jeg sende dig en gave. Du skal så (når du har modtaget min gave) sende en gave retur til mig og oprette et indlæg på din blog, hvor du skriver reglerne og fortsætter legen med at sende gave til de to første, der skriver en kommentar hos dig. Der er ingen regler for hvor meget du skal bruge på gaverne, det skal bare være noget sjov og hyggeligt.
Håber du har lyst at deltage :)

3 kommentarer:

Karina says:
at: 12. april 2011 kl. 19.21 sagde ...

Hej Sanne.
Den gaveleg er bare så hyggelig. Jeg vil meget gerne være med :)
Hilsen Karina

mette says:
at: 12. april 2011 kl. 20.45 sagde ...

Hej Sanne
Jeg vil gerne være med :)
-Mette

sannepkunst says:
at: 13. april 2011 kl. 08.44 sagde ...

Super :)

Send mig jeres adr. på sannepkunst@live.dk og jeg vil fluks sende jer en pakke:)

Send en kommentar

Instagram - SannePKunst