Content

mandag den 22. august 2011

Jeg er håbløs bagud...

...med indlæg, gaveleg og ting til markedet...Det går rigtig stærkt herhjemme i øjeblikket. Så til jer bloggere jeg skylder en gave, hold ud, den er snart på vej:)


Oskar er startet på taleskole. Det er godt for ham, men hold nu op, hvor er han træt. Nye omgivelser at forholde sig til, gør en træt. I dag skal vi til møde på skolen om hans fremtid der. Dejligt at der er så mange mennesker der vil ham det godt, men hvor bliver jeg træt nogen gange, alle de møder, alt det man hele tiden skal forholde sig til, når man har et barn med et handicap.Oven i det holdte vi hans 10 års fødselsdag i lørdags. Solen skinnede og han fik dejlige gaver, så nu mangler vi kun at holde den 2 gange mere:) 1 gang for venner, 1 gang for familien og en gang for klassekammeraterne...pyha det er hårdt at fylde 10 år:)


3 kommentarer:

mette says:
at: 22. august 2011 kl. 21.36 sagde ...

Stort tillykke med den store dreng :)
Håber han bliver glad for skolen.

sannepkunst says:
at: 23. august 2011 kl. 17.18 sagde ...

1000 tak Mette:)

Loppelækkerier says:
at: 23. august 2011 kl. 21.20 sagde ...

Hey - det er forbudt at undskylde ;o) Jeg har ikke stress mht gave. Til gengæld er jeg selv håbløs bagud herhjemme med Photo Challenge, undervisning der skal planlægges, børn jeg ikke synes jeg ser noget til mere, pædagogikum-stof der skal læses, vasketøj og meget meget mere. Så jeg ved præcis hvad du mener.... ;o) Tillykke med den store dreng. Det lyder som om der er noget ved det, når man fylder 10 år :o)

Send en kommentar

Instagram - SannePKunst