Content

torsdag den 31. maj 2012

Blondine?

Okay... Hvis jeg tør og der skulle komme et pludseligt overmod over mig... Så overvejer jeg at gå fra brunette til blondine imorgen. Har haft brunt, sort, rødt som i postkasse rødt og blåt (ja spørg ikke) hår, men aldrig blondine. Så tænker det skal prøves...imorgen... Hvis jeg tør (0;

Fik jeg nævnt at der er Hjallerup Marked og jeg er at finde i ølteltet lørdag aften. For når man har boet i byen hele sit liv, så er det en ret stor ting markedet. Så mødes man med gamle klassekammerater den ene gang om året og alle(næsten)i byen hjælper til, det er et stort fællesskab og jeg er vild med det (0:

7 kommentarer:

Fie says:
at: 31. maj 2012 kl. 20.24 sagde ...

Jeg er dybt misundelig på at du tør gøre så radikale ting med dit hår:-) Jeg selv har aldri farvet hår Det nærmeste jeg kom var lyse striber- hos en økofrisør, for er var overbevist om, at jeg ville blive en af dem man ser i bladene der får en allergisk reaktion og aldrig bliver normal at se på igen!
Jeg har hørt meget godt om Hjallerup Marked, så måske det skal prøves en gang?! God fornøjelse på lørdag i ølteltet:-)

Mette Kathrine says:
at: 31. maj 2012 kl. 20.29 sagde ...

gør det!! Det er vidst mit motto for tiden :D Jeg havde samme drøm, bare den anden vej. Jeg har altid haft lyst hår, men har drømt om mørkt hår. Jeg tog det i 2 etaper og endte med mørkt hår og det var super fedt at prøve. Nu hvor sommeren er kommet, fik jeg lyst til at vende tilbage til min naturlige hårfarve og jeg er mere glad for den, end jeg nogensinde har været. Det er så dejligt at prøve noget nyt og det lyder som om du er modig med alle de smarte farver du har haft :D

sannepkunst says:
at: 31. maj 2012 kl. 20.43 sagde ...

Hej Fie! Så skal du godt nok heller ALDRIG farve dit hår. For tror absolut ikke det er sundt og når først man kommer igang, så er det ikke bare lige sådan at vende tilbage til sin egen hårfarve (0:
Og tak, det skal nok blive godt på lørdag(0:

sannepkunst says:
at: 31. maj 2012 kl. 20.44 sagde ...

Ja jeg gør det sgu (0: ... Tror jeg nok (0;

Trillemus says:
at: 31. maj 2012 kl. 21.33 sagde ...

Wauw... Glæder mig til at se dig som blondine. Frisk gjort...hvis du tør. Ha en god fest i hele weekenden. Jeg har ikke været på Hjallerup marked siden jeg var 14 år gammel og det er lææænge siden.

Kh Mette

monaelisabeth says:
at: 1. juni 2012 kl. 08.11 sagde ...

Nu er det spændende hvordan kuløren endte med at blive :)
Hilsen mona

Lene says:
at: 1. juni 2012 kl. 09.34 sagde ...

Just do it - blondes have more fun!!!

Send en kommentar

Instagram - SannePKunst