Igår lavede vi græskarhoved herhjemme, Clara og Oskar havde travlt med, at skære tænder og øjne og det er bare altid så hyggeligt.
Selvom de ikke er små længere, så er det bare en super god tradition herhjemme og vi bliver ved så længe de har lyst.
Et lille tip: Kernerne gør vi fri for kød og kommer på panden med olie og groft salt, Steger en 4-5 minutter...MÅÅÅMS det smager godt. Kan varmt anbefales med en kold øl... Altså til de voksne ikke de små(0:
6 kommentarer:
at: 17. oktober 2012 kl. 20.24 sagde ...
Jeg steger dem også nogen gange i ovnen...og smider et par klatter smør på...Jeg tror bare jeg ligesom de små nøjes med kernerne...
at: 19. oktober 2012 kl. 08.52 sagde ...
Hvor er det en fed header du har fået Sanne. Den er så meget mere dig:-)
at: 19. oktober 2012 kl. 10.35 sagde ...
Tak Dorthe(0:
at: 19. oktober 2012 kl. 10.37 sagde ...
En kold øl er nu ganske udmærket i ny og næ(0:
at: 19. oktober 2012 kl. 10.37 sagde ...
Det er iøvrigt min mand der har kreeret min header(0:
at: 19. oktober 2012 kl. 11.01 sagde ...
Han er god!
Send en kommentar