Content

onsdag den 17. oktober 2012

Græskar tid og et lille tip

Igår lavede vi græskarhoved herhjemme, Clara og Oskar havde travlt med, at skære tænder og øjne og det er bare altid så hyggeligt.
Selvom de ikke er små længere, så er det bare en super god tradition herhjemme og vi bliver ved så længe de har lyst.

Et lille tip: Kernerne gør vi fri for kød og kommer på panden med olie og groft salt, Steger en 4-5 minutter...MÅÅÅMS det smager godt. Kan varmt anbefales med en kold øl... Altså til de voksne ikke de små(0:

6 kommentarer:

KirstenK says:
at: 17. oktober 2012 kl. 20.24 sagde ...

Jeg steger dem også nogen gange i ovnen...og smider et par klatter smør på...Jeg tror bare jeg ligesom de små nøjes med kernerne...

Oline Art says:
at: 19. oktober 2012 kl. 08.52 sagde ...

Hvor er det en fed header du har fået Sanne. Den er så meget mere dig:-)

sannepkunst says:
at: 19. oktober 2012 kl. 10.35 sagde ...

Tak Dorthe(0:

sannepkunst says:
at: 19. oktober 2012 kl. 10.37 sagde ...

En kold øl er nu ganske udmærket i ny og næ(0:

sannepkunst says:
at: 19. oktober 2012 kl. 10.37 sagde ...

Det er iøvrigt min mand der har kreeret min header(0:

Oline Art says:
at: 19. oktober 2012 kl. 11.01 sagde ...

Han er god!

Send en kommentar

Instagram - SannePKunst